Bilbyte

Bilbyte, däckbyte, vad ska man egentligen satsa på? Jag hatar dessa tidpunkter på året, när det ska bytas däck på bilen. Det är ofantligt tråkigt och ett arbete som för varje år som går känns mer och mer som en plåga. Jag kommer därför att i år göra något betydligt mer drastiskt för att slippa byta däcken. Det kan säkert tyckas idiotisk för många att jag väljer att göra så men, herregud, sluta döm mig och ägnar er åt något annat och slit med de där jäkla muttrarna istället då. Jag tänker nämligen köpa helt ny bil och ha som krav att de sätter på vinterdäcken så jag slipper.

Nå, att köpa helt ny bil enbart för att jag ska slippa byta däck är kanske inte helt sant. Vi har en Volvo, årsmodell 08, som förtjänstfullt har gått många och långa mil på ett sätt som gjort mig väldigt överraskad, men börjar tappa lite. Min tidigare erfarenhet av Volvo är annars att de är problembarn som älskar att jävlas med en, men denna lilla pärla har skött sig otroligt bra. Det är ändå med ett visst vemod jag kommer byta in den och köpa en ny, men det blir såklart en ny Volvo istället. Fast nu med nya vinter- och sommardäck, vilket var en av de största anledningarna till att jag överhuvudtaget började tänka tanken.

volvon

Så om en månad så ska det hela vara klart, bilen är färdigutrustad med all tänkbar utrustning, jag sa ja till det mesta, och jag hoppas på att den nya Volvon kommer att leva upp till de högra förväntningarna som föregångaren skapat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *