Lång golfsemester

Semester kan man aldrig få nog av, hävdar jag bestämt. Något som jag ändå måste säga är till en kommunarbetares fördel är att semestern man får är mycket generös, och det är kanske inte så konstigt då det är helt omöjligt att kommunen enbart består av inkompetenta människor. Det måste alltså någon gång varit någon som fattat att man behöver ett ganska rejält break från dessa förutsättningar, och det fick jag verkligen i år. Jag passade på att ta ut sex veckor för att verkligen få känna på det riktiga livet, istället för att harva runt i ett tempo som skulle få sniglar att se snabba ut. Semestertider på kommunen är slötider, helt enkelt. Man får i princip inget gjort.

Så istället för att blir frustrerad över alla dessa mail som har autosvaret ”blablabla är på semester och återkommer blablabla” kunde jag istället helt fokusera på det jag älskar med sommaren; sol, familjen och golfen, gärna alla tre ingredienser tillsammans. Grabben håller precis på att lära sig få till svingen, och visar prov på att ha talang för sporten. För en sport är det, oavsett vad andra tycker och tänker. Jag lyckades under semestern att sänka mig riktigt rejält, och kan nu stoltsera med ett handicap på 12,0. Mycket nöjd är jag och helt klart en av de bättre semestrarna någonsin då den var lång och solig.

Det kommer med andra ord att bli ett stående inslag för mig att ta ut rejält med semester, då det verkligen var värt det. Nu är man tillbaka i grottan för en vända som sträcker sig till jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *