Nu räcker det Reinfeldt

reinfeldt

Tack och hej Reinfeldt!!!

Det är faktiskt så att det femte jobbskatteavdraget är lönsamt för de som arbetar. Visst, det är säkert många som uppskattar det, att få lite mer pengar kvar i slutet av månaden, men vad kostar det för övriga människor som upplever en större otrygghet i vardagen, med arbetslöshet och sjukdom? Jag är inte den som är den, och vill därför bestämt hävda att jag mycket hellre ser att min fru och mina barn får en bra sjukvård från en läkare eller sjuksköterska som inte har slitit ihjäl sig på grund av nedskärningar, istället för att få möjlighet att köpa det där lite dyrare vinet. Det är ohållbart och människofientligt.

Samma sak i och för skolan. Jag vill att mina barn ska få en bra och grundläggande utbildning av kvalité, inte något jäkla hokuspokus major Björklund hittar på i samma andetag som han berättar att det är jättebra med dessa skattesänkningar. Nej, höj hellre min skatt, jag betalar gärna för att mina barn, familj och medmänniskor ska tas om hand på ett bättre sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *