Oändliga möjligheter på nätet

Jag har som många andra börjat söka mig ut på nätet och upptäckt alla dessa sidor som svämmat över informationsflödet så efter ett tag har jag blivit bättre på att hitta guldkornen. Med träning och erfarenhet så lyckas jag plocka russinen ur kakan och hitta de där sidorna som faktiskt gör att jag blir intresserad och vill veta mer, istället för att det ska poppa upp en massa reklam i strukturer som får mig att för femte gången hiva datorn ut genom fönstret och låta gravitationen bestämma ödet för djävulmaskinen.

Med det sagt så finns det definitivt möjligheter med nätet, och en av de många fördelarna som jag som trogen kommunsnubbe uppskattar, är alla låga priser som finns där ute, samtidigt som det faktiskt verkar vara hyfsat bra kvalité på grejerna. Jag har, hör och häpna, blivit en riktig onlineshoppare, som jagar priser precis lika effektivt som jag jagar bidragsfuskare och vildsvin (ekonomin i kommunen är bra och frysboxen full).

Man har med andra ord stora möjligheter att göra riktiga fynd och det har jag verkligen lyckats med. Det är få saker som får en att känna sig så nöjd som när man betalat under halva priset för en vara. Då spelar det inte så stor roll att det ibland tar två veckor innan jag får det. Senast blev det en utmärkt tv-bänk, en som jag spanat in ett längre tid men som var alldeles för dyr i handeln. Fick den för en spottstyver i jämförelse på nätet. http://www.trademax.se/ är bra grejer, minst sagt.

Nu när den nya fina tv-bänken är på plats föddes snabbt en idé på att även byta ut soffan och soffbordet för att skapa en mer enhetlig känsla. Har jämfört flera webbutiker och funderar på följande:

Soffbord från Trademax (finns här!)

soffbord

 

Howardsoffa från Inside Möbler (finns här!)

howardsoffa

 

Gillar denna kombinationen av en klassisk soffa med ett modern bord. Om det ser lika bra ut i verkligheten som i mina tankar återstår att se. Hittade ett liknande soffbord i en designbutik nere i stan men det bordet kostade 11599kr, jämfört med Trademax 3 895kr. Inget svårt val direkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *