Om Thore

Hej.

Jag på en semester i Afrika

Jag på en semester i Afrika

Nu ska jag försöka mig på det här då. Tydligen är det så att man numera ska ha en blogg, och även fast jag stretat emot å de grövsta de senaste åren så har jag tillslut tvingat mig själv till att göra något av det i alla fall. Jag heter Thore, kallas för Tenit, och är en gubbe på 53 år som har det fantastisk underhållande arbetet som tjänsteman i kommunal regi. Det är med andra ord ett relativt slätstruket liv där jobbet är precis lika kreativt som en påse gödsel.

När jag inte släpar mig till den kommunala ”gruvan” är jag en man av åsikter. Inte sällan viker jag mig i diskussioner, och har någonting att säga om det mesta. Jag är vetgirig och vill veta allt om allt, det finns egentligen ingenting som är ointressant för mig. Det har också gjort att jag har lärt mig en hel del och har därför också en hel del att säga om saker och ting. Människor får leva med det, det är sådan jag är och kan de inte hantera det så är det deras förlust.

Så, som jag har förstått det som måste man ha ett syfte med att ha en blogg, en viss vinkel man tar för att få sina läsare intresserade och nyfikna. Eftersom att jag vet att jag är en väldigt intressant person med mycket kunskap så tänkte jag att här ta upp och debattera alla de där ämnena som jag tycker att jag inte får nog med utrymme att ta upp i mitt vardagliga liv. Människor verkar ha något svårt att faktiskt lyssna på vad jag säger. Då tar vi det här istället. Läsa kan de som är intresserade göra, andra kan alltid trycka ner sidan. I vilket fall, det är mitt forum att ventilera mina åsikter i.

Jobbet kommer säkerligen få ta både en och fem smällar genom denna resa. Det är inte speciellt mycket jag gillar med jobbet, men jag fyller en funktion och känner därmed ett ansvar gentemot kommunens invånare. Jag gör det för deras skull, och framför allt min familjs. Välkommen.