Omstart krävs

Alla har vi lätt för att ta den lätta vägen. Den ligger där rakt framför oss och bara väntar på att bli vandrad. Varför ska du egentligen ta den svåra vägen när den lätta är så lätt? Jo, för att resultatet alltid kommer att bli bättre när du tar den lägre vägen, då får mer tid och bränner mer kraft på att nå fram och det gör dig mer stolt. Dessutom är den nyttigare för dig, för att hela tiden ta den enkla vägen är förenligt med en bekväm och obetänksam tillvaro där allt förväntas flyta.

Så är det med våra kroppar och vår hälsa. För att stilla hungern kan man välja väg, men redan nämnt resultat. Det har effekt på våra kroppar och det är väl något som vi alla någon gång gör, tar den enkla vägen. Och det är inte fel i sig, men det gäller att ta de svåra ibland också, för när du vandrat den tillräckligt många gånger kommer den sluta att kännas svår. När du tagit den enkla vägen behöver din kropp en omstart, en detox som renar ut ditt system och ger dig en genväg till att börja vandra den svåra.

Detox kan genomföras på många olika sätt och avgörs efter vem du är och vad du har för vanor. Tanken är att kuren ska kunna skölja rent din kropp från slaggprodukter och ge kroppen en chans att återhämta sig, efter den dåliga matens och vanornas misshandel. Det är inte alla gånger lätt at veta vad du behöver göra, men du hittar allt om detox här, där det svåra helt plötsligt, för en gångs skull, blir lätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *