Ont i ryggen

Jag är vanligtvis inte den som klagar, men nu tänker jag faktiskt göra det. Det är nämligen så att jag har blivit sjukskriven i en vecka på grund av att jag har ont i ryggen. Jag märkte det en morgon förra veckan när jag vaknade. Det var lite svårt att ta sig ur sängen, men jag tänkte inte så mycket mer på det då. Det blev lite bättre under dagen, men nästa morgon var det ännu värre. Så där höll det på, och nu har det blivit så illa att jag inte kan vara på jobbet.

Jag har en tid hos kotknäckaren idag och om jag ska vara ärlig så är jag faktiskt lite nervös. Jag har aldrig tyckt om när man ska knäcka och bända i kroppen. Men jag går ju hellre dit än har ont förstås, så det är som det är. Farbror doktorn har inte kunnat säga vad det beror på än, det är väl det som kiropraktorn ska hjälpa till med kanske, men det kan vara så enkelt som att jag har knäckt till mig i sömnen eller när jag har lyft något kanske och inte märkt att det gjorde ont, och så har det blivit värre eftersom jag inte gjorde något åt det direkt. Och nu är musklerna omkring spända för att jag har gått med smärta ett tag. Ungefär så.

Så nu tar jag mig knappt ur sängen och då tyckte de att jag skulle vara hemma och vila upp mig en vecka. Det är väl så när man blir äldre att det tar längre tid att återhämta sig och det krävs mindre för att man ska bli dålig. Jag försöker i alla fall att hålla igång i vanliga fall och hålla mig frisk och sund. Så förhoppningsvis kommer inte de riktiga ålderskrämporna än på ett tag i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *