Saker jag måste ha med mig i båten

Jag är en fiskare av rang, och det är kanske en väl dold kunskap från min sida. Men det handlar helt enkelt om att det är en del av mitt liv som jag gärna har för mig själv, som jag inte vill att andra människor ska blanda in sig i. Men jag erkänner nu att jag älskar att fiska, och jag är dessutom ganska bra på det. Jag tänkte tipsa om sådant som är bra att ha med sig i båten, oavsett om man tänkte fiska eller inte.

Flytvästar

Det är helt enkelt ett måste. Har du inte flytväst med dig och på dig så ber du helt enkelt om att det ska gå åt helvete. Svårare än så är det inte, och det är en mycket enkel sak att åtgärda och bära för att kunna känna sig säker på sjön.

Ekolod

ekolodEtt ekolod är inte enbart bra för att du ska kunna upptäcka var det finns fisk eller inte, den absolut bästa funktionen med ett ekolod är att den visar djupet på vattnet du åker på, vilket gör det enkelt att se om du riskerar att köra på grund eller inte. Jag köpte ett riktigt bra ekolod från http://www.marinaman.se/.

GPS

Det är inte bara bra att vet hur djupt vattnet är, det är också väldigt bra att vet var på vattnet du befinner dig. Det gör att du kan spara mycket tid och bensin då du slipper att åka runt och hitta dina landmärken, med en GPS blir navigeringen enkel och du hittar precis dit du vill. Dessutom kan du markera på kartan var du drog upp den där stora fisken, för att återvända dit senare igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *