Saker som är bra för kroppen och knoppen

När man blir äldre blir det nästan automatiskt så att man börjar tänka mer på sin kropp. Inte för att jag på något sätt känner mig gammal, jag är ju bara 53 år och är snarare en man i sina bästa år, men jag kan ändå inte påstå att jag är lika frisk och kry som jag var när jag var ungdom. Nu är jag mer medveten om att jag måste ta hand om min kropp för att den ska hålla så länge som möjligt, och det gör jag på olika sätt.

Att ta hand om sin kropp handlar också om att ta hand om sitt sinne. När man är glad mår man bättre, så enkelt är det bara. Därför ser jag till att göra mycket av det jag tycker om, som att resa, jaga och vara ute i naturen, och jag försöker att inte lägga så mycket energi på sådant som är mindre roligt. Ett gott skratt förlänger livet har man ju hört, så jag försöker skratta så mycket jag kan också.

Jag ser också till att äta så nyttigt jag kan, och jag äter också en del kosttillskott som till exempel olika vitaminer och kapslar med Omega-3 som tydligen ska vara bra för hjärta, hjärna och faktiskt hela kroppen. Dessa köper jag oftast på nätet via svensktkosttillskott.se eller direkt i butiker som Life. De har båda mycket att välja på och bra priser.

Jag tycker faktiskt att jag har blivit lite piggare sedan jag började äta kosttillskott, och det som fungerar för en själv ska man ju fortsätta med. Jag äter mycket hellre några tabletter förebyggande per dag än står där med massor av mediciner när jag blir äldre.

Läsvärda artiklar

Jag läste en grym artikel om att gå ner i vikt på svensktkosttillskott.se. Där står bra information om hur man ökar fettförbränningen med rätt fetter och kostupplägg. Dessa typer av artiklar uppskattas verkligen, ett stort plus i kanten!
Så går du ned i vikt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *